Siste nytt:

VI HAR FÅTT NY LOGO Da har vi fått oss ny logo ! Vi er kjempefornøyde, og mener denne bedre viser hva for tjenester vi leverer i Langhelle Service AS
Etter nyttår starter vi på dette påbygget. Grunnarbeidet er i full gang og vi gleder oss til å starte på trearbeidet.

Da har det gått litt tid siden sist, så det er på tide med en liten oppdatering.

Bygget i Åsane som vi nevnte i forrige innlegg, nermer seg nå siste fase, og det er på tide for oss å gå videre. Det som gjenstår nå, er litt blikkenslagerarbeid av blikkenslager Vidar Haugjord, og litt utvendig kledning for oss. Innvendig er malerne og flisleggerne snart ferdige og kjøkkenmontørene er i full gang. Deretter skal det monteres trapp, gulv og baderomsinteriør. Så skal vi tilbake og montere alle innvendige dører og legge gulvlistene og dørlistene.  I mellomtiden er det noen småjobber som venter.

På slutten av året skal vi i gang med denne tomannsboligen for B. Telle Trearbeid As. Den blir bygd i Åsane, utenfor Bergen.  Vi gleder oss til å komme i gang. Dette blir et spennende prosjekt.  Veggene kommer i elementer, ferdig gipset med vinduene isatt. Det er en stund siden vi bygget på denne måten, så dette blir spennende !! 

Vi holder også på å renovere en enebolig, der en, forhåpentligvis fornøyd familie, skal flytte inn utpå nyåret 2023.  Vi gledere oss !!

:

Vi har fra August 2022 av ansatt en ny hjelpearbeider !!  Dette er Andor Langhelle. Han er 18 år og kommer fersk ut fra videregående skole. Vi gleder oss til å forme ham til en nøyaktig tømrer med stor yrkesstolthet !!  Velkommen på laget !!

En av jobbene vi har hatt nå i høst (2022) er renovering av en hybel for en god kunde av oss.  Vi håper de blir fornøyde med resultatet.

.